Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗ NOVA ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 3ης ΑΓ. ΤΟΥ ΤΟΡ-16 ΤΗΣ EUROLEΑGUE

Το πρόγραμμα μεταδόσεων της 3ης αγωνιστικής του ΤΟΡ-16 της Euroleague ανακοίνωσε η Nova, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η «τιτανομαχία» του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 21:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 2 & Novasports 2 HD τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο τους «μπλαουγκράνα» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης των ομίλων του TOP-16 στην Euroleague Basketball. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ την πρωτοπόρο ισπανική ομάδα του Κώστα Παπανικολάου και θα προσπαθήσουν να πάρουν την πολύτιμη νίκη προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη βήμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τους υπόλοιπους αγώνες οι οποίοι αναμένονται ιδιαίτερα συναρπαστικοί. Στην Μαδρίτη η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθεί με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ στην Μάλαγα, η Ουνικάχα θα υποδεχθεί την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στο Μιλάνο, η Αρμάνι θα κοντραριστεί με την Λαμποράλ Κούτσα. Στο Κάουνας η Ζαλγκίρις θα αναμετρηθεί με την Μακάμπι Ελέκτρα και στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατασαράι με την Λοκομοτίβ Κούμπαν. Τέλος στο Βελιγράδι η Παρτίζαν θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

Τετάρτη 15/1 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου

Πέμπτη 16/1 19:45 Ζαλγκίρις – Μακάμπι Ελέκτρα, Novasports 3 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Πέμπτη 16/1 21:00 Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Νικήτα Αυγουλή

Πέμπτη 16/1 21:45 Γαλατασαράι – Λοκομοτίβ Κούμπαν, Novasports 3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

Παρασκευή 17/1 20:00 Ουνικάχα Μάλαγα – Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη και από την Web TV του Novasports.gr

Παρασκευή 17/1 21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Λαμποράλ Κούτσα, Novasports 3 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

Παρασκευή 17/1 21:45 Παρτίζαν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

Η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο θα προβληθεί την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου από το Novasports 2 & Novasports 2 HD αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, ενώ την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου θα προβληθεί από το Novasports 3 στις 23:45.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :