Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ 105-64

Με το πόδι στο… γκάζι, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΑΓΟΡ με 105-64, άφησε πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με εμφατικό τρόπο και πάει με... φόρα στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς.

Με καλή εμφάνιση και επιβλητική νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο, για τη 19η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών, οι ερυθρόλευκοι πήραν ενέργεια και ψυχολογία και πάνε… φορτσάτοι στην Πόλη τους!

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να έχουν αφήσει για τα καλά πίσω τους την ήττα στο ΟΑΚΑ και πλέον επικεντρώνονται στο επικείμενο παιχνίδι με την Φενέρ στην πρεμιέρα του β’ γύρου του Top 16 της Euroleague, όπου θα έχουν πλέον και τη βοήθεια του Τζαμάριο Μουν.

Ανάσες στους πιο… καταπονημένους παίκτες έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ εκτός 12άδας έμεινε ο Στράτος Περπέρογλου λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης χτύπησε στο αριστερό του γόνατο στο τρίτο δεκάλεπτο όμως δεν υπάρχει ανησυχία για τον νεαρό γκαρντ του Θρύλου. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκάμπριελ του ΑΓΟΡ, ο οποίος χτύπησε στην τελευταία περιόδο.

Εφτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι νικητές (Μουν, Ντάνστον, Σπανούλης, Παπαπέτρου, Σίμονς, Λοτζέσκι, Πρίντεζης). Ο Χαρτ ξεχώρισε για τους Κρητικούς.

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Ανταγωνιστική εικόνα από το Ρέθυμνο στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης που κόντραρε στα ίσια τους Πρωταθλητές Ευρώπης, για να ακολουθήσει ένα μίνι ξέσπασμα από τους ερυθρόλευκους και σερί 8-0 για το +8 ενώ το πρώτο δεκάλεπτο τους βρήκε στο +11 (30-19).

Η δεύτερη περίοδος δεν ήταν εξίσου παραγωγική για τους γηπεδούχους επιθετικά, ήταν όμως καλή αμυντικά, παρά το σερί 7-0 που δέχθηκαν στο ξεκίνημα. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κράτησαν το Ρέθυμνο στους 15 πόντους, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του (11 στο πρώτο μισό) και κατάφεραν να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με +16 (50-34).

Ο Ολυμπιακός φρόντισε στο τρίτο δεκάλεπτο να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους, να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να ακολουθήσουν οπότε το +22 (72-50) στο τέλος της περιόδου ήρθε επόμενα. Μοναδικό… κακό σημείο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ο τραυματισμός του Μάντζαρη ο οποίος χτύπησε το αριστερό του γόνατο με αυτό του Χαρτ και αποχώρησε από το παρκέ.

Διαδικαστικού χαρακτήρα το τελευταίο δεκάλεπτο, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να τελειώνουν το ματς με τη μέγιστη διαφορά, στο +41 (105-64).

Τα δεκάλεπτα: 30-19, 50-34, 72-50, 105-64

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Μουν 15 (9 ριμπάουντ), Ντάνστον 18, Σπανούλης 10 (2), Παπαπέτρου 12 (2), Σλούκας 5 (7 ασίστ), Κόλινς 4, Σίμονς 13, Λοτζέσκι 10 (5 κλεψίματα), Μπέγκιτς 2, Πρίντεζης 14, Μάντζαρης, Κατσίβελης 2

ΑΓΟΡ (Καλαφατάκης): Χαρτ, 21 (2) Καλλινικίδης, Κουμπούρας 7, Αγγελόπουλος 3 (1), Ράιτ 3 (1), Κανονίδης, Λάτοβιτς 20 (9 ριμπάουντ), Εζιούκου, Νρτσα, Γκάμπριελ 6 (7 ριμπάουντ)

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :