Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟΥΣ... ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΕΙ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ -20; ΚΑΤΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!

Προς το τέλος της πλησιάζει η... «εποχή Στέφενς» στον ΠΑΟΚ, διότι ο Ολλανδός έχει αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, όπως αναφέρει η «SportDay».

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν στον ΠΑΟΚ την έλευση του Ιβάν Σαββίδη, που θα… τρέξει διάφορα σημαντικά θέματα σε αγωνιστικό και μη επίπεδο. Ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ λείπει περίπου έναν μήνα από τη Θεσσαλονίκη και έχουν μείνει στάσιμα κάποια ζητήματα όπως ο διακανονισμός για τα χρέη του συλλόγου προς το δημόσιο, αλλά και οι διαδικασίες για το προπονητικό κέντρο.

Με λίγη καθυστέρηση θα γίνει γνωστή και η αντίδρασή του για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας τον τελευταίο καιρό και το... -20 από τον Ολυμπιακό που... απειλούσε αρχικά ότι θα του πάρει τα πρωτεία. Μπορεί να έδειξε τη δυσαρέσκεια του ο Σαββίδής μέσω του skype, αλλά θα είναι διαφορετικά από… κοντά. Ωστόσο, θα πρέπει να περάσει και το ματς με την Μπενφίκα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (20/2, 20:00) και μετά θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις του.

Δεν έχει δείξει ότι θέλει να αντικαταστήσει τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Όμως φαίνεται πως η «εποχή Στέφενς» έχει ολοκληρωθεί και θα φύγει από μόνος του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

* Βλέπετε οι δικαιολογίες τελείωσαν και η... καραμέλα έλιωσε πια στο στόμα του!

Όπως αποκαλύπτει ο «τρελός του χωριού» ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι γνωστό το πότε θα το ανακοινώσει στη διοίκηση του συλλόγου, που θα γλιτώσει με αυτόν τον τρόπο και την αποζημίωση.

Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές και στο ΔΣ της ΠΑΕ και μένει να φανεί αν θα αναλάβει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της ο Σαββίδης, ενώ είναι πιθανό να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στους γιούς του.

** Κάτσε λίγο βρε Στέφενς! Έχει και άλλο! Το -20 είναι ικανοποιητικό σε σύγκριση με τους υπόλοιπους που βρίσκονται στα τάρταρα και ακόμα δεν έχει έρθει ο Ολυμπιακός στη Τούμπα! Ίσως πάλι αυτό ακριβώς να θες να αποφύγεις...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :