Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»! ...ΕΙΠΑΝ ΔΥΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο Παναθηναϊκός έκοψε την Πέμπτη την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τους Λαγό και Πράνιτς να κάνουν... δηλώσεις ενόψει Καραϊσκάκη!

Παρουσία του προέδρου, Γιάννη Αλαφούζου και σύσσωμης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το «τριφύλλι» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε γνωστό εστιατόριο-μπαρ στην όδο Τσόχα. Κατά την είσοδο τους στον χώρο, οι Ντάνιελ Πράνιτς και Τάσος Λαγός ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη!

* Καλά κάνετε! Ελάτε! Σας περιμένουμε...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη μέσου:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Οι οπαδοί να μη δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Παρακολούθησα το ματς με τη Μάντσεστερ. Έπαιξαν πολύ καλά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν φοβάμαι. Αν σταθούμε με τόλμη και παίξουμε καλά έχουμε τις πιθανότητές μας».

Είναι εξτρά κίνητρο για εσάς το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι αήττητος;

«Σίγουρα. Θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε στην έδρα τους γιατί μας νίκησαν στη δική μας. Θα είναι σπουδαίο και για εμάς και για τον κόσμο μας να πάρουμε εκεί τη νίκη. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Είναι κίνητρο για εσένα να οδηγήσεις την ομάδα στη νίκη;

« Όχι, για εμένα μετράει να παίζει καλά η ομάδα. Ασφαλώς θα είναι καλό για εμένα να είμαι ο καλύτερος του γηπέδου, αλλά πάνω απ’ όλα μετράει η ομάδα».


Λαγός: «Όσο πιο έτοιμοι μπορούμε»

Για την αναμετρηση με τον Ολυμπιακό: «Ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά σήμερα είμαστε εδώ για την κοπή της πίτας της ομάδας. Ολη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στο ντέρμπι και νομίζω ότι θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε».

Για τις ιδιαιτερότητες που έχει η προετοιμασία ενός αγώνα "αιωνίων": «Ότι έχει να κάνει με ένα ντέρμπι έχει ιδιαιτερότητες. Είναι το παιχνίδι τέτοιο, ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και το Καραϊσκάκη θα είναι καμίνι»

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος: «Εμάς δεν πρέπει να μας επηρεάσει ο κόσμος. Θα πάμε εκεί να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, να κάνουμε όσα δουλεύουμε και όσα μας έχει ο πει προπονητής και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το που κρίνονται τέτοιου είδους παιχνίδια: «Ανάλογα με τη μέρα που θα βρεθεί κάθε ομάδα και στο πάθος που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :