Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΦΟΥΛΑΜ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!

Για το λόγο που επέλεξαν στη Φούλαμ τον Κώστα Μήτρογλου, μίλησε ο προπονητής της, ενώ πρόσθεσε ότι... «μίλησε με τον Καραγκούνη πριν έρθει».

Ο "πιστολέρο" είναι πιθανόν να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μοϊλενστέιν είπε για τον Μήτρογλου: «Ενα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κοιτάξαμε ήταν το ρεκόρ σκοραρίσματος. Τις τελευταίες 4-5 σεζόν ήταν πολύ καλό, ενώ έβαλε και γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει ποικιλία στο τελείωμα του. Μίλησε με τον Γιώργο Καραγκούνη γιατί είναι συμπαίκτες στην Εθνική. Ελπίζω να μας βοηθήσει να σωθούμε».

Ο Ολλανδός τεχνικός πρόσθεσε ότι δεν έχει σκοπό να βιαστεί με τον Μήτρογλου. «Είχε έναν τραυματισμό. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Επίσης ήρθε από το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι εντελώς διαφορετικό από την Πρέμιερ Λιγκ, άρα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι μας θα τον βοηθήσουν να γίνει όσο το δυνατόν γρήγορα καλά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :