Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ... «ΠΑΟ ΣΤ'ΑΣΤΕΡΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ «Χ» ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ!

Tα μάθατε τα νέα; Πάλι ο διαιτητής έφταιγε που ο "ΠΑΟ Ευρώπη" ή "ΠΑΟ στ'αστέρια" (όπως τον λένε μετά από καμία νίκη, αντικειμενικά και μη ΜΜΕ) γκελάρει -ειδικά- στο κάστρο(!) της Λεωφόρου.

Aφήστε που είδαν μηνύματα και... ενόψει ντέρμπι! 

Ντέρμπι;;; 

Ας δούμε τι λένε τα πράσινα ΜΜΕ...

leoforos.gr : Το χειρουργείο της χρονιας

Μία αδράνεια της άμυνας και η ανέχεια του Δελφάκη στα καραγκιζολίκια του Εργοτέλη, έφεραν το 1-1 στην γεμάτη Λεωφόρο. Περιμέναμε το μήνυμα ενόψει ντέρμπι, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Ο διαιτητής Δελφάκης έκανε το άσπρο μαύρο στην Λεωφόρο για χάρη του Εργοτέλη, ο οποίος το μόνο που έκανε σε 90 λεπτά ήταν θέατρο, καθυστερήσεις και να ρίχνει κλωτσιές και αγκωνιές στους παίκτες του Παναθηναϊκού που τιμωρήθηκαν για την στιγμιαία αδράνεια τους σε μία φάση, με το τελικό 1-1.

prasinanea.gr : (Χ)άρισε βαθμούς...

Με πρωταγωνιστή των τελευταίων 25 λεπτών τον Δελφάκη, ο Εργοτέλης κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Μετρ στο θέατρο οι Ιμπραΐμ και Στοΐκοβιτς.
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να έρχεται ισόπαλος 1-1 με τον Εργοτέλη. Προηγήθηκαν με Πράνιτς οι Πράσινοι και δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Μπαντιμπαγκά. Πολλά παράπονα από τον Δελφάκη το Τριφύλλι, καθώς ανέχθηκε το "θέατρο" των φιλοξενούμενων.
prasini.gr : Διατεταγμένη υπηρεσία… (photos)

Μόνο προκλητική μπορεί να θεωρηθεί η διαιτησία του Γιάννη Δελφάκη στη «Λεωφόρο», με τον ρέφερι από την Αρκαδία να... καταστρέφει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη (1-1).
Οι «πράσινοι» αδίκησαν τους εαυτούς τους, καθώς είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, απείλησαν 16 φορές τον Στόικοβιτς, με τις δέκα εξ αυτών να κατευθύνονται στην εστία των Κρητικών, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν μια φορά και δεν πανηγύρισαν τη νίκη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :