Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ!»

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, με την παρουσία πάνω από 1.500 ατόμων, τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» το μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7.

Ο λαός του Θρύλου έδωσε το «παρών» στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7, δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!

Το κλίμα ήταν έντονα συγκινησιακό και το συγκεντρωμένο πλήθος φώναξε «παρών» σε κάθε όνομα θύματος που ακούστηκε. Στη συνεχεία, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των θυμάτων.

Το σύνθημα «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», δόνησε για μια ακόμα φορά τη βαριά ατμόσφαιρα πάνω από το Καραϊσκάκη και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης, όπως πάντα, από την ένταση και την αλήθεια που κρύβει για όλους μας αυτή η φράση.

Από πλευράς διοικούντων στο Μνημόσυνο βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης, το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο πρόεδρος των Πρωταθλητών Ευρώπης κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλο, ενώ από τον Ερασιτέχνη ήταν ο πρόεδρος, κ. Κουντούρης και η γενική διευθύντρια, κ. Τσιλιγκίρη.

Όλες οι ομιλίες (της κ. Νταϊφά, η μητέρα του μικρότερου θύματος, Τουμανίδη και ο κ. Μπαρμπής) επικεντρώθηκαν στην αποφράδα εκείνη ημέρα του Φεβρουαρίου και η ευχή όλων ήταν να μην συμβεί ξανά ποτέ στο μέλλον τέτοια ανείπωτη τραγωδία.

Τα θύματα της τραγωδίας

Παναγιώτης Τουμανίδης (14 ετών)
Κώστας Σκλαβούνης (16)
Ηλίας Παναγούλης (17)
Γεράσιμος Αμίτσης (18 ετών)
Γιάννης Κανελλόπουλος (18)
Σπύρος Λεωνιδάκης (18)
Γιάννης Σπηλιόπουλος (19)
Νίκος Φίλος (19)
Γιάννης Διαλυνάς (20)
Βασίλης Μάχας (20)
Ευστράτιος Πούπος (20)
Μιχάλης Κωστόπουλος (21)
Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου (23)
Σπύρος Ανδριώτης (24)
Κώστας Καρανικόλας (26)
Μιχάλης Μάρκου (27)
Κώστας Μπίλας (28)
Αναστάσιος Πιτσόλης (30)
Αντώνης Κουρουπάκης (34)
Χρήστος Χατζηγεωργίου (34)
Δημήτριος Αδαμόπουλος (40)

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :