Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ... ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΕΦΕΣ

Με φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά, στο Ζηρίνειο, θα συνεχιστεί σήμερα (10/02, 13.00) το προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης συνεχίζουν σε εντατικό ρυθμό την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρησή τους με την Εφές Αναντόλου, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (13/02, 20.00) στο ΣΕΦ και είναι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Πρόκειται για παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να σταθεροποιηθούν στη δεύτερη θέση του Ε’ Ομίλου στην οποία ισοβαθμούν τώρα με Παναθηναϊκό και Αρμάνι Μιλάνο.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έχουν σήμερα (10/02) μια καλή ευκαιρία να ξεφύγουν από τη μονοτονία των καθημερινών προπονήσεων, με το Έλληνα τεχνικό να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα που θα του φανούν χρήσιμα στη συνέχεια. Η Κηφισιά, αν και νεοφώτιστη στην Basket League ΟΠΑΠ, διαθέτει έμπειρους παίκτες και αναμένεται να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία του εν όψει του ματς με την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :