Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΣΠΑΝΟΣ : Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του παρά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

Πικραμένος για τον αποκλεισμό, αλλά ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός μετά το 1-1 στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ άφησε αιχμές για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι ερυθρόλευκοι.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάναμε, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που απέδειξαν τις δυνατότητές τους. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ήταν μοιρασμένο, κρατάμε την εμφάνιση υψηλού επιπέδου. Ο Ατρόμητος μπορεί να κοιτά στα μάτια κάθε αντίπαλο και αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και το πλέι οφ. Από τη στιγμή που δόθηκε εύκολα ένα πέναλτι και χάθηκαν ευκαιρίες από εμάς, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και ο αποκλεισμός», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :