Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ.... ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΦΟΡΑΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Στο +14 βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ, βάζοντας... πλώρη για να πάρει το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί ποτέ!

Η νέα βαθμολογική απώλεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά στα Χανιά με την ήττα από τον Πλατανιά, επέτρεψε στους ερυθρόλευκους να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο. Αισίως 14 βαθμούς πάνω από τους Θεσσαλονικείς η ομάδ του Μίτσελ, που πλέον στοχεύει σε ακόμα ένα ρεκόρ τη φετινή σεζόν, αυτό της κατάκτησης του πρωταθλήματος με τη μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί ποτέ.

Τα πρωτεία μέχρι στιγμής ανήκουν στον Παναθηναϊκό που τη σεζόν 1994-95 είχε φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου όντας στο +16 από τη 2η θέση και πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν το περιθώριο στις 12 αγωνιστικές που απομένουν να ξεπεράσουν και αυτή την επίδοση, γράφοντας ιστορία!

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :