Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΦΟΥΣΤΕΡ : ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Ο Νταβίντ Φουστέρ χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το σημαντικότερο των τελευταίων ετών για τον Ολυμπιακό!

Ο Ισπανός μέσος που επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του μίλησε για τη νίκη επί του ΟΦΗ και τον τρόπο που περιμένει ο Ολυμπιακός τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη με τον ΟΦΗ και κυρίως η απόδοσή μας. Ο τρόπος που φτάσαμε στη νίκη και η κατοχή της μπάλας που είχαμε ήταν ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς σαν αυτό που ακολουθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορούμε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι της Τρίτης διότι κατά την άποψή μου δεν είναι μόνο το ματς της χρονιάς, αλλά το πιο σημαντικό παιχνίδι των τελευταίων ετών για τον Ολυμπιακό. Παρότι ο αντίπαλος είναι μεγάλος και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, εμείς θα προσπαθήσουμε και με τη βοήθεια της τύχης να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο Φουστέρ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :