Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση Ατρόμητος-Ολυμπιακός θα συνεχιστεί και την Τετάρτη (12/2) από τις 10 το πρωί, όπως ενημέρωσε η περιστεριώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«To Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Ολυμπιακό, η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 10.00 από τα εκδοτήρια της Θύρας 4 του Περιστερίου. Απαραίτητη είναι η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας.

Για λόγους ασφαλείας ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι κατά την είσοδό τους στο γήπεδο ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά απαγορευμένων ή άλλων επικινδύνων αντικειμένων.

Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος φιλάθλων που θα στερούνται εισιτηρίου.

Λόγω της πολύ σημαντικής ζήτησης προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να διευκολυνθεί η είσοδός τους στο γήπεδο και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας να προσέλθουν έγκαιρα και πολύ νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :