Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ

Άτυχος στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, καθώς ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού αναμένεται να χάσει τους δύο επόμενους αγώνες των ερυθρόλευκων. Ο Φουστέρ δεν κατάφερε να προπονηθεί καθόλου χθες και όπως όλα δείχνουν ο Μίτσελ δεν θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει ούτε αύριο, αλλά ούτε την Τετάρτη.

Ο Ισπανός ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά και έκανε μόνο φυσικοθεραπεία. Το ιατρικό επιτελείο θα τον εξετάσει για να διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος που θα μείνει εκτός γηπέδων, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι έχει υποστεί θλάση, η οποία όμως δεν είναι τόσο σοβαρή.

Ο Φουστέρ θα χάσει, όπως όλα δείχνουν, τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, όπως επίσης αυτό με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, που θα γίνει ξανά στο φαληρικό γήπεδο την ερχόμενη Τετάρτη, στο πλαίσιο της εμβόλιμης αγωνιστικής.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :