Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ... ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Οι Φουστέρ και Βαλντέζ είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι και ο Χολέμπας λογικά προλαβαίνει να βρεθεί στο 100% για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Τρεις επιστροφές θα έχει για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά ο Μίτσελ. Ο λόγος για τους Φουστέρ, Βαλντέζ και Χολέμπας με τους δύο πρώτους να έχουν ήδη προπονηθεί κανονικά και τον τρίτο να είναι στην τελική ευθεία για την πλήρη επάνοδό του.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων τουλάχιστον οι δύο εκ των τριών θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τους Κρητικούς, με τον Φουστέρ να ετοιμάζεται ακόμα και για ενδεκάδα.

Ο Βαλντέζ πάντως εφόσον κριθεί κατάλληλος για αποστολή δεν είναι βέβαιο πως θα πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής καθότι στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για το επίπεδο της αγωνιστικής του ετοιμότητας προκειμένου να μην έχει ξανά κάποιο πρόβλημα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :