Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης των «αιωνίων» και ο Παναθηναϊκός ζήτησε εγγράφως να ισχύσουν τα ίδια μέτρα με αυτά της Λεωφόρου, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ολυμπιακό.

Η σημερινή σύσκεψη για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή στο Φάληρο, έγινε παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, της Λίγκας, της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αδιαπραγμάτευτος στη θέση του και ζήτησε εγγράφως «να ισχύσουν τα ίδια ακριβώς μέτρα που ίσχυσαν και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο».

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά επιφυλάχθηκε να μεταφέρει το έγγραφο με την απαίτηση των "πράσινων" στη ΓΑΔΑ.

Ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρεται από το "πράσινο" στρατόπεδο, είναι προφανές ότι δεν είναι θετικός σε ανάλογα με τον πρώτο γύρο μέτρα και έκανε λόγο για «διαφορετικής επικινδυνότητας γήπεδα» και για «ίδια μέτρα που παίρνονται πάντα στο Καραϊσκάκη».

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός υπενθύμισε διάφορα περιστατικά και επιμένει στη θέση του.

Στη σύσκεψη έγινε αρκετή κουβέντα για το παρελθόν και αναφέρθηκε στον νυν υπεύθυνο διοργάνωσης αγώνων του Ολυμπιακού και παρατηρητή αγώνα στη Ριζούπολη, Βαγγέλη Μπαλόκα, τι είχε συμβεί κατά καιρούς.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :