Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ»

Τα δημοσιεύματα για το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γίνονται όλο και περισσότερα.

Ο Θρύλος της Ευρώπης έχει αναγκάσει πολλούς να του... βγάλουν το καπέλο και ενδεικτική είναι η αναφορά της ιστοσελίδας "zoomnews.es", που γράφει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό, τους παίκτες του, τον Μίτσελ και τη δουλειά του τεχνικού των ερυθρόλευκων.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την έκπληξη, με δεδομένη την άσχημη περίοδο των "κόκκινων διαβόλων". Ο Μίτσελ έχει μια ομάδα με τέσσερις Ισπανούς: Τον τερματοφύλακα Ρομπέρτο, τον αριστερό μπακ Μιγκέλ Τόρες, τον κεντρικό αμυντικό Ιβάν Μαρκάνο και τον Νταβίντ Φουστέρ», γράφει το δημοσίευμα, που συνεχίζει...

«Παρά την αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου για τη Φούλαμ, ο Ολυμπιακός μπορεί να στηριχτεί στους Χαβιέρ Σαβιόλα ή Νέλσον Χαέντο Βαλντέζ για να τον αντικαταστήσουν. Επίσης, υπάρχει η ποιότητα του Τζόελ Κάμπελ, δανεικού από την Άρσεναλ ή του Ερνάν Πέρεζ που έπαιζε στη Βιγιαρεάλ ή του Αριέλ Ιμπαγάσα και του Τσόρι Ντομίνγκες, δύο παίκτες που έχουν παίξει στην Πριμέρα Ντιβισιόν και αγωνίζονται στο κέντρο και στη θέση του δεύτερου επιθετικού. Ο στόχος του Μίτσελ είναι να γράψει ιστορία με τον Ολυμπιακό, αποκλείοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :