Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΑΝΟΙ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΠΕΡΕΖ ΚΑΙ ΒΑΛΝΤΕΖ ΠΟΥ... ΘΕΛΟΥΝ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Η Παραγουάη αποθέωνει Πέρεζ - Βαλντέζ και ο χαφ του Ολυμπιακού δηλώνει ενθουσιασμένος με τη νέα σελίδα στην καριέτα του. Μάλιστα, πρόλαβε να μάθει τι σημαίνουν τα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

«Η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας» τόνισε ο Βαλντέζ.

Οι αθλητικές εκπομπές στην Παραγουάη δεν σταματούν να αποθεώνουν Πέρεζ και Βαλντέζ τονίζοντας πως οι δυο συμπατριώτες τους αποτελούν την καλύτερη βιτρίνα του ποδοσφαίρου τους στο εξωτερικό.

Μάλιστα, ο Ερνάν Πέρεζ που ήταν καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή αποθέωθηκε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η νίκη ειναι τεράστια και βρεθήκαμε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκρισή μας στα προημιτελικά! Η αλήθεια είναι πως για μας είναι ένα πολύ μεγάλο όραμα και στόχος μας να το κατακτήσουμε. Θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Ο Πέρεζ ρωτήθηκε για το αν έχει μπει στο κλίμα της ομάδας και αν είναι ευχαριστημένος με τη νέα σελίδα της καριέρας του «Είμαι πολύ χαρούμενος, για μένα είναι ιδιαίτερη στιγμή αυτή που ζω, να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχω γίνει μέλος πια αυτής της ομάδας» και πρόσθεσε:

«Ο προπονητής μου με χρησιμοποιεί και στα δυο άκρα, περισσότερο από αριστερά, όπου δεν έχω πρόβλημα να παίξω. Προσπαθώ να είμαι ουσιαστικός, να παίζω απλά και γρήγορα για την ομάδα».

Ο Παραγουανός δημοσιογράφος τόνισε πως η πατρίδα του αισθάνεται υπερήφανη για την παρουσία των δυο στο εξωτερικό και ανυπομονεί να τους δει να αγωνίζονται μαζί, κάτι που ευχήθηκε και ο Πέρεζ.

Οσο για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο χαφ του Ολυμπιακού μίλησε για νίκες που θα φέρουν και το πρωτάθλημα «Το γεγονός πως είμαστε μπροστά είναι πολύ καλό, αλλά εμείς θέλουμε νίκες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ γιατί πρέπει να νικήσουμε. Εξάλλου, αυτόματα γινόμαστε πρωταθλητές. Στόχος μας είναι το νταμπλ και η πρόκριση στην επόμενη φάση».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Βαλντέζ, ο οποίος τόνισε για τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ: «Η Ελλάδα έγινε πολύ χαρούμενη για τη νίκη μας, ήταν κάτι ιστορικό, ενώ πλέον είμαστε κοντά στην πρόκριση. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Ο κόσμος ζει για το ποδόσφαιρο και πραγματικά μας αγκαλιάζει με την αγάπη του».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :