Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΦΟΥΛ ΓΙΑ... ΤΕΤΡΑΔΑ!

Η Νίκη Αιγινίου "φιλοξενεί" τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (19:00).

Το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ Κυπέλλου της Καλαμάτας (15-16/3) θέλει να σφραγίσει την Τετάρτη (19:00) στο Αιγίνιο απέναντι στη Νίκη Αιγινίου ο Ολυμπιακός. Η ομάδα της Κατερίνης φιλοξενεί στην έδρα της τον κάτοχο του τίτλου Ολυμπιακό που είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Ο Δημήτρης Καζάζης δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από τον τραυματία Κοκκινάκη, και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να κοιτάξουν με σοβαρότητα αυτό το παιχνίδι και να πάρουν την πρόκριση.

«Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Είναι νοκ άουτ και κρίνει την είσοδο μας στο φάιναλ φορ. Το Κύπελλο είναι ένας από τους δυο στόχους της ομάδα μας και φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε στο Αιγίνιο και να προκριθούμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Το ζητούμενο είναι η σοβαρότητα και η διάρκεια στο παιχνίδι μας. Όλα είναι στο δικό μας χέρι», σημείωσε ο Δημήτρης Καζάζης. Η αποστολή της ομάδας μας θ' αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την Θεσσαλονίκη και μετά από τον αγώνα στην Κατερίνη θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας αφού το Σάββατο (16:30) παίζει κόντρα στον Άρη για το Πρωτάθλημα Volleyleague.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :