Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ... «ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ»

Κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα έχει απομείνει για να διεξαχθεί η σημαντικότερη - έως την επόμενη πάντα - αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μπορεί φέτος να μην έχει καμία σχέση με την ομάδα που προκαλούσε δέος, αλλά εξακολουθεί να παραμένει μια σημαντική και ισχυρή δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Συνεχίζοντας τα αφιερώματα για τις ομάδες, τα ζευγάρια, αλλά και ό,τι άλλο έχει σχέση με το Champions League, η ιστοσελίδα "elnuevoherald.com" κάνει το δικό της σχετικά με τους προπονητές που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική και συνεχίζουν στην επόμενη φάση του Champions League («16»). Δίπλα σε αυτούς, έρχονται να προστεθούν και οι Γκουαρντιόλα, Μίτσελ επειδή μιλούν ισπανικά και αυτό είναι ένα στοιχείο που τους ενώνει, αλλά και αρκετό για να αποθεωθεί η σοβαρή και πετυχημένη δουλειά του προπονητή του Ολυμπιακού.

«Έχει κάνει τον λιγότερο... θόρυβο, αφού δεν συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους της ηπείρου, αλλά η καταπληκτική δουλειά του ως επικεφαλής στο μοντάρισμα του Ολυμπιακού, ομάδας που ηγείται με χαρακτηριστική άνεση την ελληνική λίγκα, της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στόχος του είναι να γράψει ιστορία, περνώντας στα προημιτελικά της διοργάνωσης», γράφει το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :