Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΑΝΚΙ : ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ «ΑΙΩΝΙΟΙ» ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ PLAY OFFS

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι, αναλύει στο "onsports.gr" την κατάσταση στον πέμπτο όμιλο του Top 16 της Ευρωλίγκας με αφορμή το «αιώνιο» ντέρμπι, τονίζοντας ότι οι δύο ελληνικές ομάδες θα είναι στα play off!

Ο Ιταλός τεχνικός εκφράζει την άποψη ότι τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και οι «πράσινοι» μπορούν να είναι στα play off και χαρακτηρίζει πολύ δυνατή ομάδα τον Παναθηναϊκό και σταθερούς στις νίκες τους πρωταθλητές Ευρώπης, κρίνοντας από τον τρόπο που συνέχισαν οι δύο ελληνικές ομάδες μετά από τους αγώνες τους με τη δική του.

«Το παιχνίδι μας εναντίον του Παναθηναϊκού ήταν αρκετό για να σχηματίσουμε μια καλή γνώμη για αυτή την ομάδα. Ήταν το πρώτο μας ματς στο Top 16, αλλά έπαιξαν πολύ καλά. Η αίσθησή μου για αυτή την ομάδα είναι ότι είναι πολύ δυνατή και αυτό που ακολούθησε στις επόμενες εβδομάδες δεν είναι τίποτα άλλο από το προϊόν της ισορροπίας που υπάρχει σε αυτόν τον όμιλο, καθώς οι ομάδες που θεωρούνται κατώτερες, στην πραγματικότητα δείχνουν μεγάλη ανταγωνιστικότητα, συμπεριλαμβανομένου εμάς», δηλώνει για τον Παναθηναϊκό ο 49χρονος τεχνικός και συμπληρώνει για τον Ολυμπιακό, πάντα υπό το πρίσμα της Αρμάνι Μιλάνο:

«Η μεγάλη μας νίκη εναντίον του Ολυμπιακού ήταν ακόμη μία ένδειξη πόσο ανοικτό είναι αυτό το γκρουπ. Και ο Ολυμπιακός μετά από αυτή την ήττα συνέχισε να προχωρά και να κερδίζει σε έναν σταθερό ρυθμό».

Το συμπέρασμα του έμπειρου προπονητή για τους δύο «αιώνιους» είναι ότι: «Για μένα και οι δύο οδεύουν στα play off ακόμη και σε έναν όμιλο που η κυριαρχία της Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :