Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΜVP... ΣΑΜΑΡΗΣ : ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7!

Ο Ανδρέας Σάμαρης αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στα 21 παιδιά της Θύρας 7 που έχασαν τη ζωή τους πανηγυρίζοντας για τη μεγάλη τους αγάπη στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο μέσος των ερυθρόλευκων μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου με 2-0, όπου και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Θρύλου, είπε χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα ήθελα να πανηγυρίσω το γκολ μπροστά στον κόσμο. Σέβομαι πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πέρυσι πανηγύρισα από σεβασμό για τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Αυτό το γκολ είναι και για τους φίλους που δεν είναι μαζί μας. Είναι και για τα παιδιά της Θύρας 7. Το κυνηγούσα πολύ αυτό το γκολ. Ήθελα να σκοράρω. Πάντα το θέλω».

Ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι πλέον να φορμαριστεί ξανά εν όψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως δήλωσε ο Σάμαρης... «σίγουρα για τα ματς με την Γιουνάιτεντ θα είμαστε καλύτεροι. Θα είναι και πρόκληση και κίνητρο για εμάς. Δουλεύουμε γι' αυτό μέσα από τα παιχνίδια μας εδώ στην Ελλάδα για να είμαστε όπως πρέπει σε αυτούς τους αγώνες.

Εάν είμαστε όπως και στο πρώτο μέρος σήμερα και έχουμε συγκέντρωση θα είμαστε καλοί. Όλη αυτή η διαδικασία μας οδηγεί στο να κυνηγάμε κίνητρα. Δεν χαλαρώσαμε κάποια στιγμή μόνο λόγω διαφοράς. Είναι και το γεγονός πως είναι φυσιολογικό για μία ομάδα να έχει τέτοια κοιλιά».

Σχολιάζοντας την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλαμε όλοι μας πολύ να μείνει γιατί είναι πολύ σημαντικός για τον σύλλογό μας. Ο γκολκίπερ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Κάθε παίκτης καλό είναι να έρχεται στην ομάδα και να μένει όσο είναι καλό για αυτήν και να φεύγει όταν πρέπει και όταν είναι καλό για όλους».

Τέλος, για το γεγονός ότι τον βράβευσε ένας μικρός φίλαθλος, είπε: «Νιώθω πολύ ωραία που μου έδωσε το βραβείο ο μικρός Ηλίας. Είναι πολύ όμορφο να σου δείχνουν τον θαυμασμό τους προς εσένα. Και εγώ κάποτε ήμουν εκεί».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :