Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΟ... «World Soccer» ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ! (PHOTOS)

Μία εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γ. το «World Soccer» παρουσίασε το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Στη μηνιαία έκδοσή του το περιοδικό πραγματοποίησε αφιέρωμα στην έδρα του Θρύλου, η οποία θα φιλοξενήσει την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Champions League.

Στο αφιέρωμα υπάρχει αναφορά στην ονομασία του γηπέδου και στο πότε χτίστηκε, καθώς επίσης στους αδερφούς Ανδριανόπουλους, τα ιδρυτικά στελέχη του Ολυμπιακού, την τραγωδία της Θύρας 7 και την κατεδάφιση του παλαιού γηπέδου και την δημιουργία νέου το 2004 για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ειδική αναφορά γίνεται στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Θρύλου τους οποίους το δημοσίευμα συγκρίνει με φανατικούς οπαδούς άλλων ομάδων όπως των Μαρσέιγ, Χάιντουκ και Νάπολι.

Επίσης υπάρχουν πληροφορίες με την τοποθεσία του γηπέδου και τις χρήσεις του όπως τα μαγαζιά, το μουσείο και το εστιατόριο.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :