Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΜΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΒΑΛΝΤΕΖ

Ο Βαλντέζ είναι ο παίκτης που αποτελεί το... φαβορί για την κορυφή της επίθεσης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχει ακόμα η υποψηφιότητα του Κάμπελ ενώ αουτσάιντερ για βασικός είναι ο Σαβιόλα.

Ο Παραγουανός φορ που σκόραρε κατά του Πανθρακικού δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης στο μεγάλο ματς με τη Μάντσεστερ. Εφόσον συμβεία αυτό οι Κάμπελ και Πέρεζ θα τοποθετηθούν στα άκρα και ένας εκ των Τσόρι Ντομίνγκεζ και Φουστέρ πίσω από τον Βαλντέζ.

Για την επίθεση στις σκέψεις του Μίτσελ παραμένει ο Κάμπελ ενώ ο Σαβιόλα θα είναι στην αποστολή και έχει κάποιες πιθανότητες (λίγς πάντως) για ενδεκάδα. Όμως το πιο πιθανό είναι ο Αργεντίνος επιθετικός να καθίσει στον πάγκο ως μία εναλλακτική λύση για την επίθεση. Ο Μίτσελ έχει πάντως συνολικά τουλάχιστον τρεις επιλογές.

Ο Ισπανός ξεκαθάρισε από το Σάββατο πως έχει σχεδόν έτοιμο το πλάνο του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξιά στην άμυνα ο Σαλίνο και αριστερά ο Χολέμπας. Τα δύο στόπερ θα είναι εκτός απροόπτου οι Μανωλάς (που στην προπόνηση της Κυριακής ήταν σε πολύ καλή κατάσταση βάζοντας και εντυπωσιακό γκολ με εναέριο γυριστό σουτ, όπως ήδη έχουμε ανφέρει) και Μαρκάνο.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μανιάτης και Εντινγκά, χωρίς να αποκλείεται και μία έκπληξη. Ο Αφρικανός πάντως έχει σχεδόν σίγουρη τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Στις δύο πτέρυγες θα αγωνιστούν ο Κοσταρικανός άσος με τον Παραγουανό Πέρεζ, ο Τσόρι με τον Φουστέρ έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για την θέση πίσω από τον Βαλντέζ και ο διεθνής φορ θα είναι στην κορυφή.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :