Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΣΩΤΗΡΑΚΟΣ : ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ 7 ΚΑΙ 8 ΓΚΟΛ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 4 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι όλοι στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού από τη νίκη με 4-0, αλλά και την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.

Ο Γιάννης Σωτηράκος ήταν ο παίκτης που σημείωσε το τέταρτο γκολ στον αγώνα με τους «πράσινους» με ωραία προσπάθεια από τα αριστερά.

Ο μικρός μίλησε στον «Γαύρο» για την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό τονίζοντας μάλιστα πως ναι μεν είναι ικανοποιημένοι στην ομάδα, αλλά δεν τους χαροποιεί το γεγονός ότι δεν έβαλαν επτά με οκτώ γκολ αφού μπορούσαν βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν: «Μπήκαμε δυνατά στο ματς και ήμασταν αποφασισμένοι. Ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης γιατί ξέραμε ότι θα μας βοηθήσουν σημαντικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα νικήσουμε και τους δύο αγώνες γιατί είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι αλλά το μόνο το οποίο δεν μας χαροποιεί είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει επτά και οκτώ γκολ αντί για τέσσερα απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Οσον αφορά για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση των Νέων για φέτος: «Πιστεύω ότι η ομάδα διανύει την καλύτερη περίοδο φόρμας της και ότι είμαστε αρκετά καλοί».

Σχετικά με τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και αν συμφωνεί με την άποψη του Δημήτρη Γκούτσιου που είχε πει πριν από τα Χριστούγεννα ότι θα πάρει ο Ολυμπιακός τον τίτλο και με διαφορά, σχολίασε ο αριστεροπόδαρος αμυντικός: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με διαφορά, γιατί έχουμε κάνει κάποιες γκέλες ενώ ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι ομάδα που δεν χάνει από τις μικρές ομάδες και για αυτό πιστεύω ότι θα κριθεί ο τίτλος στα μεταξύ μας ματς».

Σχετικά με τη δική του απόδοση μετά από την περιπέτεια υγείας που πέρασε με τις αμυγδαλές του που είχε νοσηλευτεί και στο νοσοκομείο, αλλά και για το γκολ που σημείωσε, τόνισε: «Στην αρχή του αγώνα ήμουν κάπως μπουκωμένος και ήθελα λίγο χρόνο για να μπω καλά στο ματς και πιστεύω ότι αυτό φάνηκε κιόλας. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέβασα την απόδοσή μου και ρυθμό και ήρθε και το γκολ από μία προσπάθεια που ήρθε από την άμυνα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :