Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ : ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Απόλυτα προσηλωμένους και συγκεντρωμένους για το παιχνίδι της χρονιάς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τους παίκτες του ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε τα... παράπονά του από τους παίκτες του για το Α' αλλά και το Β' μέρος του αγώνα με τον Πανθρακικό, όμως φρόντισε κυρίως να τους συγχαρεί για το φετινό πρωτάθλημα και τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει. Ο Μίτσελ ξέρει καλύτερα από όλους το πόσο σοβαρά βλέπουν οι παίκτες του τον εν λόγω αγώνα.

Πρόκειται εξάλλου για το ματς της... χρονιάς με τον ίδιο να τους τονίζει συνεχώς το πόσο σημαντικό είναι να έχουν στο μυαλό τους μόνο τη Γιουνάιτεντ και το πως θα παίξουν πολύ καλά. Ο ίδιος άλλωστε πιστεύει πολύ στους παίκτες του και είναι βέβαιος πως θα σταθούν στο ύψος τους.

«Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την μεγάλη σας προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου. Δουλέψατε πολύ γι' αυτό. Τώρα όμως το μυαλό σας πρέπει να είναι μόνο στην Γιουνάιτεντ και στο πως θα πετύχουμε τον στόχο μας σε αυτό το ματς», είναι το... μήνυμα του Μίτσελ προς τους ποδοσφαιριστές του.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :