Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" την ΑΕΚ στο Ρέντη σ' αγώνα της 11ης ημέρας του Πρωταθλήματος.

Την ευκαιρία ν' ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ Γυναικών θα έχει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας φιλοξενεί στις 17:00 (Novasports 3) στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη την ΑΕΚ σ' αγώνα της 11ης ημέρας της διοργάνωσης και με νίκη φεύγει δυο βαθμούς μπροστά από την αντίπαλο της. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας είχε διεξαχθεί τον Δεκέμβριο με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 3-1 σετ αλλά μετά από ένσταση της ΑΕΚ η αναμέτρηση θα επαναληφθεί.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Νικολάκης, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, σημείωσε: «Το σίγουρο είναι ότι είναι ένας τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου. Οι ομάδες είναι ισοδύναμες και ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σίγουρα η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει στο θέμα της ψυχολογίας την ΑΕΚ αλλά τα κορίτσια μας το γνωρίζουν καλά αυτό και είναι προετοιμασμένα. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, καθαρό μυαλό και να διορθώσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το Κύπελλο. Από το μυαλό των παικτριών μου έχει φύγει ο αγώνας Κυπέλλου και σκέφτονται πλέον το Πρωτάθλημα και τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Νάξο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :