Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΤΟΥΣ... ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!

Ο Ολυμπιακός πήρε το «διπλό» στο «Μάρτιν Καρπένα», επί της Ουνικάχα Μάλαγα, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να παραδέχεται πως οι ίδιοι το έκαναν να φαίνεται εύκολο.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης παρέμειναν σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, μετά τη μεγάλη νίκη τους στην Ανδαλουσία, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

«Κυριαρχήσαμε. Από την αρχή δείξαμε τις διαθέσεις μας, επιβάλλαμε το ρυθμό μας, εμείς το κάναμε να φανεί εύκολο. Όποτε η Μάλαγα έκανε αντεπίθεση εμείς βάζαμε μεγάλα σουτ και τους κόψαμε τα πόδια. Η άμυνα ήταν το «κλειδί». Όταν πάει σε τέτοιο ρυθμό ένα εκτός έδρας ματς, με τόσο γρήγορες επιθέσεις, η άμυνα μετράει», ανέφερε στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης ο 23χρονος γκαρντ.

Είπε ακόμα…

Για την απόδοσή του: «Ο καθένας στον τομέα του. Το μόνο που μετράει είναι η νίκη. Το θέμα είναι πως κρατάμε νίκη, πήραμε τους πρώτους δύο τελικούς, έμειναν άλλοι δύο, πρέπει να τους κερδίσουμε».

Για τον εκτός έδρας αγώνα με την Εφές Αναντόλου: «Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε, στην Ευρωλίγκα κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η Εφές είναι πολύ δύσκολη ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Πάμε να κερδίσουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :