Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΜΑΝ» (ΡΗΟΤΟ)

Ο Ρόναλντ Κούμαν είναι το επόμενο όνομα που μπαίνει στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Φερνάντο Σάντος για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με ολλανδική ιστοσελίδα εκπρόσωποι του τεχνικού της Φέγενορντ, ήρθαν στη χώρα μας την περασμένη Παρασκευή και μίλησαν με ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Βέβαια ο Κούμαν έσπευσε να διαψεύσει τις εν λόγω φήμες, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έχει ανακοινώσει ότι δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ρότερνταμ, η οποία είναι 12 βαθμούς πίσω από τον Άγιαξ, ενώ του πιστώνεται ότι έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα με νέα παιδιά.

Μπορεί στο παρελθόν να μην έχει υπάρξει πρώτος προπονητής κάποιας εθνικής ομάδας (παρά μόνον βοηθός στην Ολλανδία το 1997-98), ωστόσο έχει εμπειρία από τους πάγκους της Φίτεσε, του Άγιαξ, της Μπενφίκα, της Αϊντχόφεν, της Βαλένθια, της Αλκμάαρ και της Φέγενορντ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :