Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ ΓΙΑ ΕΦΕΣ!

Ο Ντόγκους Μπαλμπάι τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες και έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εφές Αναντολού στη συνέχεια του TOP-16.

Η Εφές Αναντολού έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια της Euroleague, αλλά πλέον θέλει να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση, αρχής γενομένης από την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα.

Παρ' όλα αυτά, ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντόγκους Μπαλμπάι, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της Euroleague μετά τον τραυματισμό του στο ζυγωματικό, την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο 25χρονος Τούρκος γκαρντ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες όπως ενημέρωσε η Εφές Αναντολού.

Φέτος έχει 4.8 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μ.ό. σε 21' συμμετοχής με την Εφές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :