Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΑΪΤΑΝ

Στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία τόσο για την απόφαση της Παρασκευής όσο και για την επάνοδο του Μάικλ Ολαϊτάν.

Στο Λιμάνι αναμένουν χρηματική ποινή και όχι τιμωρία έδρας και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει πρόθεση να ασκηθεί κάποια έφεση.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Παρασκευή, οπότε και θα κατατεθεί υπόμνημα και στη συνέχεια θα βγει η σχετική απόφαση. Ο Θόδωρος Γιαννίκος, νομικός εκπρόσωπος των ερυθρόλευκωμ ήταν εκείνος που τους εκπροσώπησε ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής την Πέμπτη. Ο κ. Γιαννίκος σύμφωνα με δημοσιεύματα παρουσίασε τις θέσεις του Ολυμπιακού, διευκρίνισε πως δεν υπήρξε είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, πως έγινε ρίψη αντικειμένου προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού δίχως όμως επίπτωση τραυματισμού και ενώ τόνισε πως στην ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνουν μεγάλη προσπάθεια κατά των φαινομένων της βίας.

Όσον αφορά στο θέμα του Ολαϊτάν ο Νιγηριανός θα πάρει το αργότερο έως την Κυριακή εξιτήριο. Συνεχίζει να υποβάλλεται σε εξετάσεις και ενδελεχή ιατρικό έλεγχο και ενώ δεν υπάρχει ακόμα οριστική διάγνωση αλλά και ούτε και σαφή εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας του.

Στον Ολυμπιακό πάντως είναι αισιόδοξοι και για τις δύο περιπτώσεις.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :