Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΜΙΚΡΗ Η ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

Εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από δώδεκα ώρες τα εισιτήρια τεσσάρων αναμετρήσεων του παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας ενώ τη μικρότερη ζήτηση παρουσιάζει ο αγώνας Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού.

Χθες, η ΦΙΦΑ «άνοιξε» το τρίτο στάδιο διάθεσης εισιτηρίων του μουντιάλ της Βραζιλίας και πλέον δεν υπάρχουν εισιτήρια για τους Βραζιλία - Μεξικό στις 17 Ιουνίου, Γερμανία - Γκάνα στις 21 Ιουνίου, ο αγώνα για τους «οκτώ» που θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου και ο προημιτελικό της 4ης Ιουλίου. Πρόκειται για τα ματς που διεξάγονται στην Φορταλέζα και εισιτήρια δεν υπάρχουν πλέον σε καμιά από τις τέσσερις κατηγορίες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Μέχρι πριν από λίγες ώρες έμεναν αδιάθετα ελάχιστα εισιτήρια για την αναμέτρηση Ουρουγουάη - Κόστα Ρίκα (14 Ιουνίου). Πρόκειται για εισιτήρια στις κατηγορίες 1 και 2, ενώ υπάρχει sold out στις κατηγορίες 3 και 4.

Ο αγώνας Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού (24 Ιουνίου) είναι αυτός με τη μικρότερη ζήτηση. Στις κατηγορίες 1, 2 και 3 η διαθεσιμότητα είναι ιδιαίτερα υψηλή ενώ χαμηλή είναι στην κατηγορία. Στις έξι αναμετρήσεις υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για τους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και για τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :