Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Τη νίκη με καλή εμφάνιση έθεσε ως στόχο του Ολυμπιακού ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Για τη νίκη και την καλή εμφάνιση θα αγωνιστεί ο πρωταθλητής Ευρώπης κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα για την 20η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, όπως δήλωσε στο site του ΕΣΑΚΕ o Ιωάννης Παπαπέτρου.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που στην έδρα της είναι ιδιαίτερα ισχυρή και χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και απόλυτα έτοιμοι ώστε να πάρουμε τη νίκη πραγματοποιώντας ταυτόχρονα μια καλή εμφάνιση. Από την αρχή της σεζόν δίνουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, οπότε θα πρέπει να λειτουργήσουμε όπως και όλη την υπόλοιπη σεζόν, δηλαδή να μην σκεφτόμαστε τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά ούτε και να έχουμε το μυαλό μας σε αυτό που έρχεται. Θα πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ όσα θα μας ζητήσει ο προπονητής μας, τίποτα άλλο», ήταν τα λόγια του 19χρονου φόργουορντ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :