Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Ο ΒΑΛΝΤΕΖ!

Ο Νέλσον Βαλντέζ θα θυμάται για καιρό το χτεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Ο Παραγουανός φορ πέτυχε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος και έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, βάζοντας πλώρη για να... ανανεώσει τη συνεργασία του για τα επόμενα χρόνια με δυνατό συμβόλαιο.

Ο Βαλντέζ θέλει να συνεχίσει να σκοράρει μέχρι το φινάλε της σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως στο Κύπελλο, προκειμένου να βοηθήσει με τα γκολ του το Θρύλο να πάρει το νταμπλ.

Με το χατ τρικ (8 χρόνια μετά το προηγούμενο με τη φανέλα της Βέρντερ) και τις δηλώσεις του, έστειλε σαφές μήνυμα επιθυμίας παραμονής στο Λιμάνι.

Ο Μίτσελ εξ΄αρχής είχε τονίσει ότι ο Βαλντέζ μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στον Ολυμπιακό και ειδικά από τη νέα σεζόν, όταν θα έχει κάνει και προετοιμασία με την ομάδα το καλοκαίρι.

Ο Βαλντέζ ζήτησε από τον διαιτητή Μήτσιο την μπάλα του αγώνα στο Παγκρήτιο, πήρε υπογραφές από όλους τους συμπαίκτες του και την κρατάει για ενθύμιο μιας εμφάνισης που μπορεί να σφραγίσει την παραμονή του για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :