Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο... ΜΑΤΑ

Ο Χουάν Μάτα μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίζεται... αισιόδοξος για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Champions League.

Ο Ισπανός ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο φετινό Champions League με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, αφού είχε αγωνιστεί στη φάση των ομίλων με αυτήν της Τσέλσι, θέλησε να δώσει ώθηση στους οπαδούς, αλλά και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Χουάν Μάτα:

«Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας. Ξέρουμε την ιστορία του συλλόγου και τα επιτεύγματά του, που όλα έχουν βασιστεί στο πνεύμα νικητή. Αυτό χρειαζόμαστε για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να προχωρήσουμε στο Champions League. Εγώ δυστυχώς δεν έχω δικαίωμα συμμετοχής, αλλά θα είμαι στο γήπεδο και θα υποστηρίζω την ομάδα σαν κάθε άλλος φίλαθλός της. Αν σκοράρουμε στα πρώτα λεπτά, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :