Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ «International Champions Cup» ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Ο αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι ερυθρόλευκοι πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση και να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Τους «κόκκινους διαβόλους» οι οποίοι αποτελούν ένα από τα μεγαθήρια της Ευρώπης, ο Θρύλος την κοίταξε στα μάτια και στα δύο ματς. Αν είχε και την τύχη με το μέρος του, θα μπορούσε μάλιστα να την έχει αφήσει εκτός συνέχειας και να έχει γράψει ιστορία.

Στο Λιμάνι, πλέον, κοιτάζουν τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και δεν σκέφτονται πια τον αποκλεισμό τους. Εξάλλου, σε λίγους μήνες θα είναι και πάλι ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, καθώς ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο «International Champions Cup».

Ο Θρύλος συγκαταλέγεται μεταξύ των σπουδαιότερων συλλόγων στον πλανήτη και στο καλοκαιρινό τουρνουά στην Αμερική θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει ορισμένους απ’ αυτούς. Η παρουσία του στο μεγάλο αυτό τουρνουά του καλοκαιριού, πιστοποιεί ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα.

Η επίσημη ιστοσελίδα του «International Champions Cup», αναφέρει ότι ο Θρύλος θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Γιουνάιτεντ, αλλά ηττήθηκε με 3-0 και έχασε την ευκαιρία.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :