Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ... «ΚΑΡΦΙΑ» ΑΝΤΙΤΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ (ΡΗΟΤΟS)

Ο Πέρο Άντιτς ανέβασε φωτογραφία με το τατουάζ της θύρας 7 που έχει "χτυπήσει" και έκανε λόγο για «αυτόματο πιλότο» και για... κάποιον που υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσέ πριν τους περσινούς τελικούς της Α1!

Ο Σκοπιανός πρώην φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου τα πηγαίνει μια χαρά, αλλά δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπατζώκα!

Συγκεκριμένα ο Άντιτς έγραψε στο twitter: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο Μπαρτζώκας ή ο Άντιτς!

Αυτός ο σύλλογος έχει ιστορία. Έδωσα το 1000% για αυτόν, αλλά δεν υπέγραψα με καμιά ομάδα πριν τελειώσει η χρονιά!».

Στη συνέχεια, ανέβασε το ερυθρόλευκο τατουάζ του και πρόσθεσε: «Αλλά κάποιος υπέγραψε με την Φενέρμπαχτσε Ούλκερ πριν τους τελικούς. Οπότε βρείτε ποιος αγαπά τον Ολυμπιακό και ποιος τον χρησιμοποιεί για να βγάλει λεφτά», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του, με... ξεκάθαρο αποδέκτη!

Πάντως, δεν σταμάτησε εκεί: «Ο Ντούντα Ίβκοβιτς άφησε την ομάδα στον αυτόματο πιλότο και κατακτήσαμε ξανά την Ευρωλίγκα, αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! Εννοώ κάθε λέξη που λέω. Θρύλος για πάντα», κατέληξε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :