Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ UNICEF ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (ΡΗΟΤΟ)

Με αφορμή τη σημερινή ημερομηνία, η οποία είναι η παγκόσμια ημέρα νερού, η UNICEF κινητοποιείται, πραγματοποιώντας προγράμματα που βοηθούν πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο, οι οποίοι έχουν ανάγκη από παροχή νερού.

Μάλιστα, η UNICEF, υλοποιεί τα συγκεκριμένα προγράμματα σε πάνω από 100 χώρες, προχωρώντας σε νέες πρωτοβουλίες, με τελευταία παραδείγματα τις οικονομικά αποδοτικές γεωτρήσεις, οι οποίες προσφέρουν πόσιμο νερό σε οικογένειες που ζουν σε απομονωμένες περιοχές.

Επίσης, η UNICEF δραστηριοποιείται και σε πολλά σχολεία, ούτως ώστε να τους κάνει τις συνθήκες πολύ καλύτερες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κοινοποίησε μια σχετική φωτογραφία στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, αποδεικνύοντας πως είναι πάντα δίπλα σε κάθε εκδήλωση βοήθειας της UNICEF, δείχνοντας το ανθρώπινο της πρόσωπο.

Αναλυτικά το κείμενο που τη συνεδεύει:

Σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα Νερού…

Τα προγράμματα της UNICEF για το νερό και την υγιεινή υλοποιούνται σε πάνω από 100 χώρες και νέες πρωτοβουλίες όπως οικονομικά αποδοτικές γεωτρήσεις και κοινοτικής βάσης σχεδιασμός για την ασφάλεια του νερού, φέρνουν πόσιμο νερό σε οικογένειες που ζουν σε μερικές από τις πιο απομονωμένες περιοχές. Η UNICEF χρησιμοποίησε για παράδειγμα γεωτρήσεις σκαμμένες με το χέρι στο Πακιστάν για την παροχή ασφαλούς νερού σε περίπου 100.000 ανθρώπους από το 2012. Προγράμματα που υποστηρίζει η UNICEF για νερό και υγιεινή στα σχολεία έχουν προσφέρει ασφαλές νερό και εγκαταστάσεις υγιεινής και αποχέτευσης σε εκατομμύρια παιδιά σχολικής ηλικίας σε όλο τον κόσμο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: © UNICEF/NYHQ2008-1620/Pirozzi

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :