Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ : ΑΞΙΖΑΜΕ 100% ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Από την άφιξή τους στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2011, η Στέλλα Χριστοδούλου και η Σοφία Κοσμά έχουν συνηθίσει να σηκώνουν τουλάχιστον μία κούπα τη χρονιά!

Αισίως ήταν παρούσες στα τρία από τα τέσσερα διαδοχικά Κύπελλα των ερυθρόλευκων και, φυσικά, στο περσινό πρωτάθλημα. Οι δυσκολίες του φετινού εγχειρήματος πολλές και μεγάλες, αφού ο Θρύλος χρειάστηκε να βγάλει νοκ άουτ τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (Βριλήσσια, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Πανναξιακό), ενώ μπήκε στο Final 4 της Πύλου προερχόμενη από ήττα στη Ν. Φιλαδέλφεια και απώλεια της πρώτης θέσης στο νήμα. Εξάλλου φέτος, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το Κύπελλο διεξάγεται πριν από τα πλέι οφ και όχι στο φινάλε της σεζόν.

Πολυτιμότερη του κυριακάτικου τελικού αναδείχθηκε η Στέλλα Χριστοδούλου -μόλις η δεύτερη πασαδόρος στην ιστορία του θεσμού μετά την Ελένη Μεμετζή το 2003- η οποία δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την επιτυχία, που τη βρήκε μάλιστα με τον ρόλο της αρχηγού των ερυθρόλευκων.

Η αρχηγός του Θρύλου, Στέλλα Χριστοδούλου, μίλησε στον «Γαύρο» για όλα:

«Το πιο σημαντικό είναι ο ομαδικός τίτλος. Σίγουρα θέλω να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριές μου, γιατί χωρίς αυτές δεν θα τα είχα καταφέρει, και τους προπονητές μου. Το ότι είμαι αρχηγός της ομάδας αποτελεί ιδιαίτερο συναίσθημα. Εχεις και την ευθύνη της αρχηγού. Επιβάλλεται να πάρεις την ομάδα στα χέρια σου και να δίνεις κάθε φορά τον καλύτερό σου εαυτό. Το ότι στον τελικό συνοδεύτηκε από τον τίτλο της MVP είναι κάτι που μου δίνει χαρά και κίνητρο για ακόμα καλύτερα παιχνίδια στη συνέχεια», εξήγησε η διεθνής πασαδόρος.

Όσο για τον δύσκολο δρόμο για το πρώτο σκαλί του βάθρου και το ερώτημα ποια νίκη ήταν η πιο ξεχωριστή, σχολίασε: «Καθεμία από αυτές! Για παράδειγμα, με την ΑΕΚ περάσαμε στο Final 4, με ανατροπή από 0-2. Η ομάδα έδειξε ότι δεν τα παρατάει στα δύσκολα. Και με τον Παναθηναϊκό, που είναι ο μεγάλος αντίπαλός μας, ήμασταν συγκεντρωμένες, δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε. Δείξαμε ψυχή, πάθος. Και ο Πανναξιακός είναι μία πολύ δουλεμένη ομάδα. Το ήθελε το Κύπελλο, αλλά εμείς το θέλαμε περισσότερο. Ολες οι νίκες μάς οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Ζόραν Κόβαζιτς, παραμονή του τελικού, πως η ομάδα της Νάξου θα κέρδιζε τον Ολυμπιακό, είπε... «Κάθε προπονητής μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Κανένας δεν θέλει να χαρίσει τον τίτλο. Ούτε κι εμείς όμως θέλαμε να χαρίσουμε τίποτα, όπως αποδείχθηκε. Σίγουρα μας έδωσε έξτρα κίνητρο, αλλά μέχρι εκεί. Ούτως ή άλλως το θέλαμε πάρα πολύ», ξεκαθάρισε.

Τα δικά της συναισθήματα, αναμενόμενα. «Χαρά, που κατορθώσαμε και φέραμε τον τίτλο στον Πειραιά. Ένα πολύ δύσκολο Κύπελλο, που αξίζαμε 100%. Καταφέραμε να αποκλείσουμε σε όλη τη διαδρομή μας πολύ σημαντικούς αντιπάλους. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και μία επιβεβαίωση για τις προσπάθειες όλης της χρονιάς».

Μία χρονιά που τώρα κορυφώνεται, καθώς αύριο ξεκινούν τα πλέι οφ. «Η ομάδα έχει την ψυχολογία, έδειξε καλό πρόσωπο στα δύσκολα παιχνίδια και πέτυχε μία σημαντική επιτυχία. Αποτελεί ψυχολογικό αβαντάζ για το πρωτάθλημα, αλλά είναι σίγουρα ένας διαφορετικός θεσμός. Πρέπει να κατεβάσουμε τα κεφάλια μας και να δουλέψουμε πολύ για να τελειώσουμε τη χρονιά με το νταμπλ», δήλωσε η Χριστοδούλου, η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση και τον κόσμο για τη στήριξή του και στην Πύλο:

«Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους που ήταν δίπλα μας και στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και τον τελικό με τον Πανναξιακό. Μας βοήθησαν πάρα πολύ, μας ανέβασαν ψυχολογικά. Χρειάστηκε βέβαια να πάμε το Κύπελλο στην κερκίδα, γιατί δεν άφηνε η αστυνομία τον κόσμο και τη διοίκηση να έρθουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο τίτλος ανήκει φυσικά και στη διοίκηση που μας έχει στηρίξει όλο αυτό το διάστημα και έχει πετύχει να γίνει ο Ολυμπιακός ένας υγιής σύλλογος. Σε όλους αυτούς αξίζει να προσφέρουμε τέτοιες χαρές».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :