Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ... ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΣΟΡΙ

Ο Μίτσελ έχει προετοιμάσει τον Τσόρι Ντομίνγκεζ για έναν σημαντικό ρόλο κόντρα στον ΠΑΟΚ περιμένοντας πολλά από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ο Τσόρι που μαζί με τον Χολέμπας και άλλους παίκτες δούλεψε την Τρίτη πάνω σε στημένες φάσεις με εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ τα είπε με τον Μίτσελ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη με τον Ισπανό τεχνικό να ποντάρει πολλά πάνω του. Ο Αργεντίνος άσος θα αναλάβει τον ρόλο του επιτελικού χαφ πλαισιώνοντας τον Βαλντέζ στην επίθεση.

Από τον Τσόρι ο Μίτσελ περιμένει να βοηθήσει τα μέγιστα στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ανοίγοντας διαδρόμους για τους συμπαίκτες του και... φτιάχνοντας φάσεις για γκολ. Ο ίδιος ο Ντομίνγκεζ είναι και αποφασισμένος και διατεθειμένος να τα δώσει όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Για τα υπόλοιπα πρόσωπα της ενδεκάδας όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει σχήμα με Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, δεξί μπακ τον Σαλίνο, τον Μανωλά και τον Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας και τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στον χώρο του κέντρου θα είναι ο Μανιάτης με τον Εντινγκά και στις δύο πτέρυγες οι Κάμπελ και Πέρεζ. Ο Μίτσελ πάντως επειδή κάθε φορά δοκιμάζει διάφορα πρόσωπα και σχήματα δεν αποκλείεται να επιφυλάξει και μία ή δύο εκπλήξεις.

Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή για το πρώτο ματς των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Ντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές και Βούρος.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :