Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1975... *ΒΙΝΤΕΟ*

Παρά το γεγονός ότι τόσο ο Ολυμπιακός (κυρίως) όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν να επιδείξουν πολλές παρουσίες στα ημιτελικά του κυπέλλου, οι δύο τους, παραδοσιακοί αντίπαλοι στον δεύτερο τη τάξει θεσμό για δεκαετίες, έχουν αναμετρηθεί μόλις μία φορά σε ημιτελική φάση.

Είναι εντυπωσιακό το ότι ο Ολυμπιακός βρέθηκε για 47η φορά σε ημιτελικό έχοντας αντιμετωπίσει μόνο μία φορά τον ΠΑΟΚ που από την πλευρά του θα κάνει την 26η του παρουσία στην τετράδα, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Η μία και μοναδική τους κόντρα έγινε στις 28 Μαίου του 1975 στο Καραϊσκάκη σε νοκ αναμέτρηση με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε εκείνο το απόγευμα τον ΠΑΟΚ με 4-0 βάζοντας φρένο στο εντυπωσιακό σερί του ΠΑΟΚ που εμφανιζόταν συνεχώς στον τελικό από το 1970.

Ο Δημήτρης Περσίδης είχε ανοίξει το σκορ στο 13’ και τα τρία γκολ είχαν σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Δύο από τον Μιχάλη Κρητικόπουλο (68’,88’) και ένα από τον Χούλιο Λοσάντα (71’).

Οι ερυθρόλευκοι είχαν κατακτήσει το τρόπαιο εκείνη την σεζόν (1974-75) νικώντας 1-0 στον τελικό τον Παναθηναϊκό, ένα ζευγάρι που δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και φέτος για να διεκδικήσει το κύπελλο.

Δείτε σε βίντεο τα στιγμιότυπα από τον ημιτελικό του 1975:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :