Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΓΙΑ ΤΟ 2-0 ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!

Η Βουλιαγμένη "φιλοξενεί" τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (18:30) στο Λαιμό στον 2ο τελικό του Πρωταθλήματος Πόλο της Α1 Ανδρών.

Με στόχο την 2η νίκη που θα του δώσει το ...μισό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός παίζει την Πέμπτη (18:30, Ote Sport) στο κολυμβητήριο του Λαιμού απέναντι στη Βουλιαγμένη στον 2ο τελικό του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρων Υδατοσφαίρισης. Η ομάδα μας είχε κερδίσει με 13-7 την Βουλιαγμένη στον 1ο τελικό στον Πειραιά και θέλει νίκη στο Λαιμό για να κάνει το 2-0 και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος την Κυριακή (17:00) στην έδρα της. Στο 2ο παιχνίδι δύσκολα θ' αγωνιστεί και πάλι ο Βαγγέλης Δελακάς που έχει πρόβλημα στη μέση.

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού Γιώργος Ντόσκας μιλώντας για το παιχνίδι σημείωσε: «Θέλαμε πολύ να ξεκινήσουμε με το δεξί και τα καταφέραμε. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι τελείως διαφορετικό και για τις δυο ομάδες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Η δική μας απόδοση θα κρίνει και το δεύτερο παιχνίδι και την σειρά. Θέλουμε πολύ αυτό τον τίτλο και το δείχνουμε μέσα στο νερό. Το κλειδί είναι οι άμυνες και πρέπει να είμαστε πιο σφιχτοί».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :