Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ : ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε στο "gazzetta.gr" για τη νίκη-παραμονής επί του Ολυμπιακού, τη φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα, τους προσωπικούς του στόχους, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά...

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην είχε την ανάλογη επιτυχία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο Νίκος Κοροβέσης τόνισε ότι το άγχος και η κούραση, καθώς και οι αλλαγές προπονητών συντέλεσαν ώστε η ομάδα να μην έχει την περσινή πορεία, αλλά ξεκαθάρισε ότι και η παραμονή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δεν είναι λίγο.

Σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, μία νίκη που εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία.

«Σίγουρα ήταν η πιο μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα την φετινή σεζόν. Νομίζω είναι η πιο σημαντική στο πρωτάθλημα και μας εξασφάλισε την παραμονή».

Τέλος καλά όλα καλά για την ομάδα.

«Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έπρεπε να πάρουμε του τρεις βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Ευτυχώς ο αγώνας εξελίχθηκε ακριβώς όπως τον είχαμε σχεδιάσει και πετύχαμε τον σκοπό μας που ήταν η νίκη και η παραμονή. Τελικά όλα πήγαν καλά και πλέον εξασφαλίσαμε την παραμονή μία αγωνιστική πριν το τέλος και θα είμαστε άνετοι στον τελευταίο αγώνα».

Πάντως είναι άλλη αίσθηση να εξασφαλίζεις την παραμονή απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος και την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

«Σίγουρα είναι μεγάλη χαρά δεν γίνεται κάθε μέρα να κερδίζεις τον Ολυμπιακό. Η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής, υπερβάλαμε εαυτούς και δώσαμε χαρά στον κόσμο τη ομάδας».

Φέτος, όμως, ο ΠΑΣ δεν έκανε ανάλογη πορεία με την περσινή που είχε εντυπωσιάσει το πανελλήνιο. Τι άλλαξε και η ομάδα δεν είχε τα ανάλογα αποτελέσματα;

«Άλλαξαν αρκετά πράγματα, υπήρχε μεγαλύτερο βάρος, περισσότερο άγχος και πάντοτε η δεύτερη χρονιά είναι πιο δύσκολη, Υπήρχε άγχος όπως και κούραση τα οποία έφεραν άσχημα αποτελέσματα. Πάντως, δεν θεωρώ ότι δεν είναι τόσο αποτυχημένη η σεζόν, η ομάδα εξασφάλισε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Στον ΠΑΣ στόχος είναι κάθε χρόνο να κάνουμε το καλύτερο, να βελτιώνται και ο ΠΑΣ να κάνει βήματα προς τα μπροστά» .

Θεωρείς ότι οι αλλαγές προπονητών έπαιξαν ρόλο στα σκαμπανεβάσματα που είχε η ομάδα;

«Σίγουρα έπαιξαν κάποιο ρόλο. Ο κάθε προπονητής είχε την δική του φιλοσοφία αλλά νομίζω πως αυτή του κύριου Πετράκη ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα όπως φάνηκε. Όλοι όμως, και οι τρεις προπσπάθησαν να βοηθήσουν την ομάδα».

Πλέον ο ΠΑΣ έβγαλε από πάνω του τον βραχνά του υποβιβασμού. Πως βλέπεις τα πράγματα στην μάχη της παραμονής;

«Θα γίνει μάχη την τελευταία αγωνιστική. Θεωρώ όλα θα κριθούν από τους ύο μεεγάλους, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζουν Απόλλωνα και Ξάνθη. Οι δύο αυτές ομάδες είναι που θα δώσουν την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού».

Εσύ προσωπικά συνεχίζεις τις καλές εμφανίσεις και ήσουν από τους διακριθέντες της ομάδας.

«Στόχος μου είναι να αγωνίζομαι όσο περισσότερο γίνεται, να καθιεωρωθώ και να βελτιώνομαι μέρα με την ημέρα. Το ευχάριστο είναι ότι βρίσκομαι σε μία ομάδα που δίνει ευκαιρία σε νεαρά παιδιά και μέσω της ομάδας καταφέρνουν και διακρίνονται. Δείτε τα παραδείγματα των Οικονόμου και του Κολοβέτσιου. Το καλό είναι ότι έρχονται και άλλα παιδιά και το μέλλον του ΠΑΣ θα είναι λαμπρό».

Το προηγούμενο καλοκαίρι φήμες ήθελαν αρκτές ομάδες να κοιτάνε την περίπτωσή σου.

«Όπως είπα και πριν στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος κάθε χρόνο. Εγώ ήθελα να μείνω στην ομάδα και γι αυτό τον λόγο ανανώσα και το συμβόλαιό μου. Από κει και πέρα και πάντα σε συνεργασία με την διοίκηση του ΠΑΣ είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση. Βέβαια, να επαναλάβω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στα Γιάννενα και θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα».

Τέλος, Νίκο θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;

«Αυτό που θέλω να πω είναι να αφήσουν τα όποια προβλήματα στην άκρη, να υπάρξει συσπείρωση από όλους και να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Τους χρειαζόμαστε κοντά μας και η βοήθειά τους είναι πάντα σημαντική, γι αυτό πρέπει για το καλό του ΠΑΣ να είναι δίπλα μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :