Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Εύκολη ήταν η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα για την 34η αγωνιστική, καθώς δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 3-1.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Μπερντ Στορκ ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν σε μια νίκη που τους διατηρεί μέσα στο κόλπο του τίτλου, αν και τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 26' με τον Ψυχογιό να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα, στο 48' έγινε το 2-0 από τον Λάζιτς. Ο σκόρερ αξιοποίησε στο έπακρον την πάσα του Ψυχογιού, ενώ το 3-0 έγινε στο 61'.

Ο Πασαλίδης έκανε ένα ωραίο σουτ, αλλά ο γκολκίπερ του Απόλλωνα κατάφερε να αποκρούσει. Στην επαναφορά, όμως, ο Ιγνατίδης έκανε τρία τα τέρματα του Ολυμπιακού.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 76' από τον Καλλέργη.

Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 63 πόντους σε 30 παιχνίδια, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 70 σε 29, μετά τη νίκη του με 0-6 επί του Λεβαδειακού.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Στρέζος, Σωτηράκος, Βατουσιάδης, Βούρος, Ρεντζής, Πασαλίδης, Λάτσι (65' Νασιακόπουλος), Παπασάββας, Λάζιτς (73' Γαρεφαλάκης), Ιγνατίδης, Ψυχογιός

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :