Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΒΙΚΤΟΡ : ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΛΑΣΗΣ...

Πρωτόγνωρες και πρωτοφανείς καταστάσεις έζησε στην Τούμπα ο Βίκτορ Σάντσες, όπως τόνοσε μιλώντας στην ιστοσελίδα "lavozdegalicia.es".

Τα έκτροπα της Τούμπας έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, με τον βοηθό προπονητή του Μίτσελ να αναφέρεται με απίστευτα λόγια στα όσα έζησε πριν από μερικές ημέρες.

«Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Νιώθεις ότι κινδυνεύεις. Αλλά πέραν της απογοήτευσης, η αίσθηση πως είσαι αβοήθητος και του φόβου, είναι επειδή ξεριζώνονται οι αξίες του αθλήματος και γιατί έπρεπε να τηρούνται οι κανόνες. Εκείνη τη στιγμή, όλα έγιναν μια μάχη, οτιδήποτε άλλο εκτός από ποδοσφαιρική», περιγράφει ο Βίκτορ και συνεχίζει.

«Σε αναγκάζουν να γίνεις κι εσύ συμμέτοχος, ούτε που σου αφήνουν κάποιο περιθώριο. Είσαι παγιδευμένος. Το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει 1.5 ώρα, αλλά αν έμενες εκεί έξω, ίσως να μην τα κατάφερνες».

Συνεχίζοντας την αναφορά του, ο Ισπανός αποκάλυψε. «Το αποκορύφωμα ήταν μια μπουκάλα αερίου που έσκασε 200 μέτρα από την περίμετρο των ανδρών ασφαλείας και η αστυνομία που βρισκόταν πέντε μέτρα έξω από την πόρτα του λεωφορείου και των αποδυτηρίων. Συνθήκες κόλασης. Όταν άρχισε ο αγώνας, έπεσαν καπνογόνα στο γήπεδο, το οποίο έμοιαζε σαν πύρινη μπάλα. Αποσυρθήκαμε στα αποδυτήρια. Και όταν επιστρέψαμε, τα ίδια συνέβησαν ξανά. Έπιασε φωτιά ο πάγκος μας, τον οποίο είχαν γεμίσει με ψάρια».

Καταλήγοντας ο Βίκτορ είπε. «Υπήρχαν παίκτες που επιτέθηκαν στην αστυνομια, το δεύτερο ημίχρονο μετά βίας παίχτηκε. Αδύνατο... Ο διαιτητής ήταν καταπιεσμένος, για τίποτα δεν ήταν ελεύθερος να αποφασίσει».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :