Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ... ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ!

Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν την αυριανή αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης (17/4, 20:00-Novasports2) ως κάτι εντελώς ξεχωριστό και άσχετο με το πρώτο ματς, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δύσκολα θα μπορεί να υπολογίζει στον Στράτο Περπέρογλου!

Ο διεθνής φόργουορντ έπαιξε με πυρετό στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Μαδριλένους και η κατάσταση του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μην κάνει προπόνηση και η συμμετοχή του να μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Από εκεί και πέρα οι πρωταθλητές Ευρώπης παρακολούθησαν το βίντεο της πρώτης αναμέτρησης ώστε να διορθώσουν τα λάθη τους ή τουλάχιστον να τα μετριάσουν ενόψει του... δεύτερου αγώνα. Η προπόνηση στο Palacios De Deportes ήταν κάπως χαλαρή σε θέμα έντασης αφού το προπονητικό τιμ οφείλει να κρατήσει «φρέσκους» τους παίκτες που είναι ήδη καταπονημένοι από την προσπάθεια στο πρώτο ματς.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :