Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ... ΧΤΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΘΡΥΛΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ!

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν με βάση την παραμονή του Ισπανού τεχνικού, ενώ αποφασισμένος για ενίσχυση είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Την παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Μίτσελ, αν και υπήρξαν κάποιες αμφιβολίες για αυτό μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα και τις δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού πως με τέτοια περιστατικά είναι αδύνατο να υπάρξει πρόοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τη "SportDay", ο προπονητής των ερυθρόλευκων θα έφευγε… χθες μόνο ερχόταν μία πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήδη έχει ακουστεί το όνομά του για τη Σουόνσι από την Premier League, ενώ από την Ισπανία υπάρχουν πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα και αναφέρουν πως εξετάζει την περίπτωσή του η Σεβίλλη.

Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να φύγει από το Λιμάνι, από τη στιγμή που και του χρόνου οι ερυθρόλευκοι συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League και υπάρχει το μεγάλο τουρνουά στις ΗΠΑ, το οποίο έχει ξεχωριστό κύρος.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν βλέπουν πιθανό να «σπάσει» το συμβόλαιο των δύο πλευρών που λήγει του χρόνου και αποδεσμεύει φέτος τη μία ή την άλλη πλευρά με μία υψηλή ρήτρα.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται αποφασισμένος και πεισμωμένος μετά τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για την περαιτέρω ενίσχυση του Θρύλου στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα, αναμένεται να υπάρξουν προσθήκες σε όλες τις γραμμές, με την απόκτηση ποδοσφαιριστών με ηγετικές ικανότητες.

Πρόθεση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου είναι ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστικός και δυνατός στην Ευρώπη, κατακτώντας παράλληλα ακόμη ένα πρωτάθλημα, το 42ο στην ιστορία του.

Μάλιστα, οι κ.κ. Βρέντζος, Καραμπέ και Ισά αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τις σχετικές επαφές, ώστε να υπάρξει η αναμενόμενη ενίσχυση και να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

Μέσα σε αυτές τις επαφές υπάρχουν και περιπτώσεις των δανεικών, που θέλουν να κρατήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Ήδη έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες για τον Τζόελ Κάμπελ, με την υπόθεση του Κοσταρικανού άσου της Άρσεναλ να παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Συζητήσεις θα υπάρξουν και με την Μονακό για τον Εντινγκά, τον οποίο θέλει ο Μίτσελ και θα γίνει προσπάθεια να τον πάρουν οι ερυθρόλευκοι με λιγότερο από 3 εκατ. ευρώ που προβλέψει η οψιόν που είχαν συμφωνήσει οι δύο σύλλογοι.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :