Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΥ ΜΠΕΓΚΙΤΣ...

Το υψηλό συμβόλαιο του Μίρζα Μπέγκιτς αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για να φύγει από τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει στη Γκραν Κανάρια.

Μένει ως έχει, όπως όλα δείχνουν, ο Μίρζα Μπέγκιτς. Η Γκραν Κανάρια επιχείρησε να αποκτήσει τον Σλοβένο σέντερ, όπως ήδη ας έχουμε ενημερώσει, για να καλύψει το κενό του Τσάβι Ρέι, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς αποθαρρύνθηκε από τις απαιτήσεις του.

Ο 28χρονος άσος έχει απολαβές που πλησιάζουν τις 700.000 ευρώ ετησίως (ο Ολυμπιακός έχει οψιόν να λύσει τη συνεργασία τους στο τέλος της σεζόν και να μην τον κρατήσει για δεύτερο χρόνο) και ο ισπανικός σύλλογος αδυνατεί να του καταβάλει ένα ευσεβές ποσό για να αγωνιστεί ουσιαστικά για ένα με ενάμιση μήνα.

Τον Μπέγκιτς είχαν επιχειρήσει να αποκτήσουν νωρίτερα μέσα στη σεζόν η Βαλένθια και η Κανάριας, χωρίς επίσης επιτυχία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :