Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΒΛΑΧΟΣ : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ

Το 28ο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ανδρών της ιστορίας του κατακτά σήμερα το απόγευμα στο Κολυμβητήριο του Πειραιά ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου προηγείται με 2-0 της Βουλιαγμένης στους τελικούς της διοργάνωσης και σήμερα (17:00) την «φιλοξενεί» στον Πειραιά.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων μιλώντας για τον τελικό σημείωσε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτε. Εύχομαι να τελειώσει στον Πειραιά την Κυριακή αλλά αυτό είναι καθαρά στο δικό μας χέρι. Έχουμε δείξει πως έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πρέπει να το δείξουμε και την Κυριακή απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Βουλιαγμένη. Δυστυχώς όπως και στον 1ο έτσι και στον 3ο τελικό δεν θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο που είναι η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού. Είναι κρίμα να διεξάγονται τελικοί χωρίς κόσμο. Η ελληνική υδατοσφαίριση είναι ο μεγάλος χαμένος αυτής της ιστορίας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :