Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΙ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ!

Το παιχνίδι Κυπέλλου της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με καθυστέρηση 75 λεπτών, αλλά λίγο έλειψε να μην διεξαχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", ο διαιτητής του ημιτελικού του Κυπέλλου, Σταύρος Μάνταλος, είχε επικοινωνία με «ανώτερούς του» όταν δημιουργήθηκε το θέμα με τα ψάρια στον πάγκο των ερυθρόλευκων και την όλη επεισοδιακή ατμόσφαιρα, στην οποία του δόθηκε η εντολή να μην γίνει ο αγώνας.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η νέα «εντολή» που πήρε ο Καβαλιώτης ρέφερι ήταν «κάνε το ματς» και έτσι, μετά τις διαβουλεύσεις και την ανοχή που υπήρξε, η αναμέτρηση έγινε κανονικά.

Αυτό το σκηνικό θυμίζει και το αντίστοιχο πριν τον τελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, με αντίστοιχες «οδηγίες» προς τον τότε διαιτητή, Τάσο Κάκο, με αφορμή τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί της έναρξης, όπως χαρακτηριστικά θυμίζει το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :