Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΒΛΑΧΟΣ : ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ!

Σύνθημα για την κατάκτηση του κυπέλλου, μετά από αυτή του πρωταθλήματος στην Α1 πόλο ανδρών, έστειλε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Πανευτυχής για την κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Α1 πόλο ανδρών, εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά το τέλος του τρίτου τελικού με τη Βουλιαγμένη. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων στάθηκε στο αήττητο της ομάδας του, πετυχαίνοντας 27 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη τους επιτυχία. Δεν είναι εύκολο να κατακτάς το πρωτάθλημα χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια με 27 νίκες σε 27 ματς και να έχεις κίνητρο σ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και αυτή η ομάδα θα πάρει πολλά ακόμη στη σειρά. Η διοίκηση μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε όχι μόνο να ξεχρεώσει τον Ολυμπιακό αλλά να βάλει τις βάσεις για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σ’ όλα τ’ αθλήματα. Αυτό είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα.

Δυστυχώς σήμερα δεν είχαμε τον κόσμο μαζί μας να πανηγυρίσουμε όπως πρέπει το Πρωτάθλημα αλλά τους περιμένουμε όλους την Τετάρτη στον Πειραιά για να τιμήσουμε όπως πρέπει και την γυναικεία ομάδα που κατέκτησε το Λεν Τρόφι αλλά και την ανδρική με την απονομή του Πρωταθλήματος. Η χρονιά δεν τελείωσε για εμάς. Θέλουμε το Κύπελλο και το νταμπλ και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε και αυτή την κούπα» ήταν τα λόγια του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :